Welke mazout is de beste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar een mazoutleverancier? Dan heb je waarschijnlijk wel al gemerkt dat er meer mogelijkheden zijn dan ‘gewone’ mazout. Bij Mazout in België voorzien we namelijk mazout, mazout Extra én mazout Plus. Zie je al sterretjes voor je ogen? Geen zorgen, wij namen de tijd om het verschil tussen de types mazout uit te leggen, zodat jij de beste keuze kunt maken!

Wij willen dat jij de beste keuze maakt als het op mazout aankomt. Daarom zetten wij graag de vele voordelen van mazout, mazout extra en mazout plus voor jou op een rijtje!

De voordelen van mazout, mazout extra en mazout plus

Gewone gasolie of mazout heeft zijn voordelen, zoals zuinigheid, veiligheid en milieubewustzijn. Maar waarom zou je kiezen voor mazout plus of mazout extra?

Mazout Extra behoudt de sterke eigenschappen van gewone mazout, maar dankzij speciale additieven biedt het een schonere verbranding. Dit resulteert in minder zwarte rookuitstoot en vermindert ook de kans op verstopte roetfilters. Met een lager zwavelgehalte is mazout Extra ook milieuvriendelijker en geschikt voor diverse ketels. Bovendien is onze gasolie extra winterbestendig tot -20°C, wat ideaal is voor bovengrondse tanks en voor het probleemloos functioneren van motoren en machines in koude winteromstandigheden. Geen noodzaak meer voor antistollingsadditieven, dit product is direct klaar voor gebruik na raffinage.

Daarnaast is er Gasolie Plus of mazout Plus, verrijkt met extra additieven die zorgen voor een nog efficiëntere werking van je installatie. Dit resulteert in een lager verbruik en dus besparing op kosten. Het biedt een nog zuiverdere en milieuvriendelijkere verwarming door verbetering van het verbrandingsproces van je installatie. Dankzij het verbeterde verbrandingsproces en de verbeterde smering door de extra additieven, leidt mazout plus ook tot lagere onderhoudskosten.

Ben je geïnteresseerd in mazout, Mazout Extra of Mazout Plus of heb je hulp nodig bij het maken van de beste keuze? Neem dan nu contact met ons op.

Scroll naar boven